Holktjuven.

"The birdhouse thief" heter detta motiv, designat av Jim Mitchell. Motivet sitter på en t-shirt som säljs på sidan threadless.com, en amerikansk online-store där man själv kan ladda upp motiv och de som är populärast trycks under en längre tid. En kul idé, men trädet ser lite elakt ut på något sätt! Vad tycker ni?
Tillbaka igen, på ny plats!

Vi flyttade vid nyår, och har sedan dess inte haft något internet hemma, därav bristen på inlägg! Men nu ska jag börja uppdatera regelbundet igen.

Just nu bor vi tillfälligt i Akalla nordväst om Stockholm. Innergården här har många buskage och småträd och små lägenhetsradhus och fågellivet blomstrar, även nu på vintern. Jag har sett björktrastar, koltrastar, alla sorters mesar, domherrar, finkar och sparvar.

På gården finns många holkar uppsatta, vilket ger en hemtrevlig känsla åt den stora gården. Det ska bli kul att se vilka som blir bebodda fram på vårkanten. Lite roligt är att flera av dem sitter precis vid de skyltar som gäller gården. Fåglar tillåtna - cyklar förbjudna, skulle man kunna sammanfatta det.


RSS 2.0