Fågelholk svävande i skyn

Jim Fielding har skapat ett stycke fågelholkskonst i form av detta limited-edition-tryck. Holken svävar i luften och fåglarna får lov att ta sig upp med stege... Konstigt, jag har fått för mig att de kan flyga. Hursomhelst, fågelholkar i konstens värld är alltid välkommet! För 100 pund är det ditt.



Annars kan jag rekommendera min kära syster J. Drakares fina tryck, som visserligen inte föreställer holkar men fina fåglar och annat smått och gott. Kika under konsttryck.


Kommentarer
Postat av: ROBIN HOOD - gratis designhjälp

hejsan, jag undrar om du har lust att svara på min omröstning i bloggen även fast du kanske inte läser min blogg är det kul att se vad olika människor föredrar för ämnen, svara gärna! :)



du hittar omröstningen här: http://robinhoods.se/2011/february/roligaste-inlaggen-i-bloggen.html#comment



// ROBIN HOOD - gratis designhjälp

2011-02-13 @ 21:14:49
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Håkan

100 pund. Hur många kronor är det? Är det 100 000 miljarder kronor eller hur mycket blir det? Är så osäker efter den senaste tidens valutaförvirring i riksdagen.

2011-02-13 @ 22:57:20
URL: http://kemimannen.wordpress.com/
Postat av: Ebba

1045,27 kronor, för att vara exakt! Enligt en valutaomräknare på nätet. Jag räknar alltid med att även andra har några sådana bokmärkade, men kanske borde jag börja skriva SEK-kostnaden i parantes. Jag har större delen av mitt liv alltid tänkt att ett pund är 14 kronor, men det är det uppenbarligen inte längre! Bra att veta....

2011-02-14 @ 21:34:20
URL: http://fagelholkar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0