Fågelholk med botanisk utsikt

Denna fågelholk sitter i Botaniska Trädgården i Göteborg. Där fanns trädkronor och buskage av hundratals olika arter, och många fågelholkar på de rätta platserna. Fåglar, flytta dit! Min nya favoritpark i Sverige får jag nog kalla den. Är själv från Stockholm men ska nog besöka Botaniska i Göteborg igen när parken fått höstfärger.
Kommentarer
Postat av: Libby

Alltså, det är ju helt fantastiskt att du kan ha en blogg bara om holkar. Jättekul att titta på bilder och läsa och lära. En fråga: Vi satte upp en holk på en av våra lador, på en vägg mot söder... är det helt fel? Det ser så snyggt ut med holken där, men man vill ju gärna att några fåglar ska kunna bo där också.

2009-09-15 @ 22:35:42
URL: http://femtiotalsjakten.blogg.se/
Postat av: Ebba

Hehe, tack! Jag ville ha en blogg om något smalt och speciellt ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Holk på södervägg är nog fel tyvärr, men det kan ju se fint ut att titta på även om inga fåglar bor i den. Och på vintern kan det ju vara sovplats för fåglar. Men sätt upp några fler holkar i närheten av buskar eller lummiga träd så att ni får njuta av fågelfamiljer, vetja :) Det är roligt att placera holkar på lite olika ställen för att se vilka som lockar mest. Men helst utom katt-avstånd, dvs, katter ska inte kunna hoppa upp på holken så lätt.

2009-09-16 @ 18:29:40
URL: http://fagelholkar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0