Frosseri i modernistiska fågelholkar

Vi lever i ett samhälle där vi dagligen ser betongbyggnader och hårdputsade fasader. På vissa platser passar en faluröd furuholk helt enkelt inte in. Tur då att det finns en uppsjö av modernistiska fågelholkar, av material som betong, eternit och lecablock!

Till att börja en betongholk skapad av några industridesignstudenter. Stapelbar! (Länk)Sedan en väskliknande betongfågelholk från Schweiz. Praktisk öppningsfunktion! (877kr) (Länk)

Nedan en lite mer klassisk holk, men med en modern look, 783 kr! (Länk)Och för finsmakaren, modernisten, futuristen - denna högglansiga kubformade fågelholk (640kr) (Länk - fler häftiga på sidan)Till sist lite blandade ultramoderna holkar... Fågelholk med kamera har man ju hört talas om, men denna är i ny tappning. Därefter betongdiamanten - ett stycke nyskriven fågelholksdesignhistoria!Avslutningsvis några i sammanhanget väldigt normala betonghus för fåglar...Den stora frågan är nu, kommer man bo i ett betonghus så att alla dessa fågelholkar passar in? Troligen inte! För er som fortfarande inte kan få nog finns det ett otal häftiga moderna holkar här och här.


Kommentarer
Postat av: Håkan

Kuben kommer att ha skit på sig och se solkig ut innan juni. Kamera- och betongdiamanten tror jag däremot. Klart att fåglarna måste få lite futurism de också.

2011-03-01 @ 23:03:22
URL: http://kemimannen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0